6.6.2019, čtvrtek 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2700 Kč
Máte rádi italské šumivé víno s jemnými bublinkami a jedinečnou svěží chutí? Je slunná Itálie tak trošku vaše srdcovka? Láká vás italská pohoda a italské speciality? V Kulineru to vše můžete zažít. Pusťte se s námi do grilování!
V čem se zdokonalíme?
- připravíme si skvělý, lehký a chuťově vyvážený italský předkrm
- ugrilujeme si telecí svíčkovou, která je v Itálii velmi oblíbeným druhem masa - vitello tonatto, tak zní báječná italská specialita
- ochutnáme výtečnou kombinaci telecího masa a tuňáka
- připravíme si caesar marinádu, ve které je nejen kuřecí maso geniální
- ukážeme si, jak dochutit grilovanou zeleninu a jak ji připravovat
- připravíme si netradiční přílohu – grilovanou polentu
- připravíme si dezert z nektarinky marinované v italském svěžím limetkovém likéru
Italské GRILL MENU s proseccem:
Menu na grilu doplníme o lahodná prosecca a skvělou Italskou kávu.
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
19.4.2024 pátek 16:30 |
BURGERY NA TALÍŘI - Novinka |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz | |
20.4.2024 sobota 11:00 |
POLÉVKY NA TALÍŘI - novinka za skvělou cenu |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz | |
4.5.2024 sobota 10:00 |
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.