Detail kurzu

Jan Rimpler
GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu II.

27.3.2018, úterý 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také? :-)

Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."

V čem se zdokonalíme?
- připravíme si předkrm plný středomořských chutí, který naladí vaše chuťové buňky
- řekneme si, jak vhodně namarinovat a upravit hovězí žebro na gril
- projdeme se světem vyzrálých steakových mas a ukážeme si, jak poznat vyzrálé hovězí maso
- ugrilujeme si krále hovězích steaků T-bone
- naučíme se masa vhodně marinovat a grilovat tak, aby byla křehká a šťavnatá
- připravíme si vynikající omáčky – z černého piva nebo bloody mary
- připravíme si několik druhů příloh, které se k menu výborně hodí – domácí pečivo, křenový salátek, grilovanou červenou řepu
- společně si naservírujeme osvěžující domácí mojito zmrzlinu

Menu:
• Grilovaná rajčata plněná mozzarellou a krevetami, rukolové pesto, lilkový kaviár
Hovězí žebro s kaparovým máslem s ančovičkou, kmínové kefírové housky, křenový salát s jablky
Rolované vepřové koleno bez kosti, zauzené na ovocných pilinách, omáčka z černého piva a papriček chipotle
Královský T-Bone steak z vyzrálého hovězího, omáčka bloody mary a kořeněná grilovaná červená řepa
• Grilovaný ananas v kokosové krustě, domácí jogurtová mojito zmrzlina

Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit.

Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg.

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ 4.5.2024
sobota 10:00
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN 10.5.2024
pátek 16:30
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN Lektor:
Jan Rimpler
Poslední 1 místo Detail kurzu Objednat kurz
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ 11.5.2024
sobota 11:00
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Magnum homeBiggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino


Sociální sítě
Created by Shot Creative