12.6.2019, středa 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč
Máte rádi grilování, pochutnáte si hlavně na mase, výrazných omáčkách a pikantním menu? Pak jste tu správně. Barbecue by mělo být hlavně o tom užít si skvělé lidi, bavit se a ochutnávat to nejlepší jídlo. Základem je mít maso v top formě, luxusní marinádu a kvalitní dřevěné uhlí. Koneckonců sezóna grilování je na začátku, a proto vás šéfkuchař Honza Rimpler naučí marinovat, grilovat a připravovat ty nejlepší burgery a masa.
V čem se zdokonalíme?
- ukážeme si přípravu marinády na kuřecí křidélka, díky které krásně zkřehnou (pečená jsou opravdu skvělá, a proto si je kdykoliv budete moci připravit doma v troubě)
- řekneme si, jak nejlépe upravit spare ribs – krátká vepřová žebírka s libovým masem
- prozradíme si recept na BBQ omáčku - nejklasičtější klasiku z grilu vonící po dřevěném uhlí
- složíme si nejtypičtější americký burger v domácí housce
- povíme si, jaké maso je do burgeru nejvhodnější a jak je opékat (v zimě doma na pánvi, v létě na grilu)
- společně si orestujeme zlatavou karamelizovanou cibulku, která v burgeru nesmí chybět
- ochutnáme tennessee omáčku s výrazným whiskey aroma
- namarinujeme si ve slaném nálevu krkovici a celé steaky i s kostí pak ugrilujeme
- vyrobíme si pivní glazuru z černého piva
- ukážeme si, jak rychle doma naložit zeleninu
- připravíme si pikantní směs z hovězího masa do hot dogu s opečenou bílou klobáskou
- ochutíme si salát coleslaw a přidáme do něj chilli a křen
Při přípravě menu ovládneme pánev, troubu i gril. Vy už si pak jen vyberete tu úpravu, která vám v danou chvíli bude vyhovovat nejvíce.
AMERICAN GRILL MENU:
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
19.4.2024 pátek 16:30 |
BURGERY NA TALÍŘI - Novinka |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz | |
20.4.2024 sobota 11:00 |
POLÉVKY NA TALÍŘI - novinka za skvělou cenu |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz | |
4.5.2024 sobota 10:00 |
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.