2.2.2019, sobota 11:30 - 15:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 1490 Kč
Kurz pro mladé talentované kuchaře a kuchařky :-) Tentokrát se vrhneme na omáčky, protože je to jedna z nejtěžších a nejdůležitějších kuchařských disciplín. Zdatný omáčkář je v týmu vždy ta nejrespektovanější osoba ;-)
Společně se naučíme:
- přípravu tří omáček: holandské, vellouté a tomatové
- přípravu vývarů a redukcí
- jak využít správně zvládnutou techniku přípravy omáček pro tvorbu nepřeberné škály vlastních receptů
- jak základní omáčky používat ve francouzské, italské a české kuchyni
Menu:
• Redukované hovězí consommé
• Vejce Benedict s holandskou omáčkou, šunkou od kosti a domácím toastovým chlebem
• Kuřecí roládka s tymiánovým vellouté a pažitkovým zauzeným bramborem
• Fusilli giganti s tomatovou omáčkou, parmezánem a petrželkou
Kurz je vhodný pro teenagery od 13 do 17 let bez účasti rodičů.
Teenagerům podáváme pouze nealkoholické nápoje.
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
4.5.2024 sobota 10:00 |
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
10.5.2024 pátek 16:30 |
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 1 místo | Detail kurzu Objednat kurz | |
11.5.2024 sobota 11:00 |
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.