18.1.2024, čtvrtek 16:30 - 20:30, volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč
Po hovězím a vepřovém je řada na drůbeží.
Jak drůbež vykostit, správně marinovat a tepelně upravovat ? Jak chutná maso z farmářského chovu? Jak na kachní nebo krůtí?
Upravit několik druhů drůbežího si vyzkoušíte v lehkém podzimním menu.
Menu, které si připravíte:
Zauzená francouzská kachní prsa - salát z černé čočky, bulguru a červené řepy
Roládka z baby kuřátka - dýňové zelí, špenátové krupicové noky
Marinovaný krůtí steak - bylinkové máslo, restované žampiony s cuketou
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
10.6.2023 sobota 10:00 |
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
15.6.2023 čtvrtek |
FIREMNÍ TEAMBUILDING NA MÍRU |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
16.6.2023 pátek 16:30 |
DÁMSKÁ JÍZDA S PROSECCEM |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.