Detail kurzu

Jan Rimpler
DRŮBEŽÍ NA TALÍŘI

18.1.2024, čtvrtek 16:30 - 20:30, volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Po hovězím a vepřovém je řada na drůbeží.

Jak drůbež vykostit, správně marinovat a tepelně upravovat ? Jak chutná maso z farmářského chovu? Jak na kachní nebo krůtí?

Upravit několik druhů drůbežího si vyzkoušíte v lehkém podzimním menu.

Menu, které si připravíte:

Zauzená francouzská kachní prsa - salát z černé čočky, bulguru a červené řepy

Roládka z baby kuřátka - dýňové zelí, špenátové krupicové noky

Marinovaný krůtí steak - bylinkové máslo, restované žampiony s cuketou

 

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY 10.6.2023
sobota 10:00
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
FIREMNÍ TEAMBUILDING NA MÍRU 15.6.2023
čtvrtek
FIREMNÍ TEAMBUILDING NA MÍRU Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
DÁMSKÁ JÍZDA S PROSECCEM 16.6.2023
pátek 16:30
DÁMSKÁ JÍZDA S PROSECCEM Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
Biggreeneggoleje z Petrávčevíno prokeškptrading


Sociální sítě
Created by Shot Creative