Detail kurzu

Jan Rimpler
VAŘÍME SOUS VIDE

4.4.2023, úterý 16:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3400 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Oblíbený kurz přípravy moderní metodou SOUS VIDE

Dozvíte se, coznamená sous vide, jaké má výhody a využití ve Vaší kuchyni.

Ochutnáte 8 hodin připravovaný vepřový bok, marinovaný v pivu a medu.Uvaříte si křupavá kachní prsa, hanger steak a tresku.

Vše v Sous vide a s dokonalými přílohami.

Sous vide menu:

Filet z bílé tresky, smetanový fenykl ve vinné omáčce

Marinovanývepřový bok v pivu a medu, restovaná cibule, bulgur s pečenou kořenovou zeleninou

Hanger steak, salát ze sous vide brambor s česnekovo - rozmarýnovým dresinkem

Francouzská kachní prsa, karamelizovaná šalotka, madeira omáčka

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY 10.6.2023
sobota 10:00
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
FIREMNÍ TEAMBUILDING NA MÍRU 15.6.2023
čtvrtek
FIREMNÍ TEAMBUILDING NA MÍRU Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
DÁMSKÁ JÍZDA S PROSECCEM 16.6.2023
pátek 16:30
DÁMSKÁ JÍZDA S PROSECCEM Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
Biggreeneggoleje z Petrávčevíno prokeškptrading


Sociální sítě
Created by Shot Creative