4.4.2023, úterý 16:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3400 Kč
Oblíbený kurz přípravy moderní metodou SOUS VIDE
Dozvíte se, coznamená sous vide, jaké má výhody a využití ve Vaší kuchyni.
Ochutnáte 8 hodin připravovaný vepřový bok, marinovaný v pivu a medu.Uvaříte si křupavá kachní prsa, hanger steak a tresku.
Vše v Sous vide a s dokonalými přílohami.
Sous vide menu:
Filet z bílé tresky, smetanový fenykl ve vinné omáčce
Marinovanývepřový bok v pivu a medu, restovaná cibule, bulgur s pečenou kořenovou zeleninou
Hanger steak, salát ze sous vide brambor s česnekovo - rozmarýnovým dresinkem
Francouzská kachní prsa, karamelizovaná šalotka, madeira omáčka
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
4.5.2024 sobota 10:00 |
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
10.5.2024 pátek 16:30 |
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 1 místo | Detail kurzu Objednat kurz | |
11.5.2024 sobota 11:00 |
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.