4.4.2023, úterý 16:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3400 Kč
Oblíbený kurz přípravy moderní metodou SOUS VIDE
Dozvíte se, coznamená sous vide, jaké má výhody a využití ve Vaší kuchyni.
Ochutnáte 8 hodin připravovaný vepřový bok, marinovaný v pivu a medu.Uvaříte si křupavá kachní prsa, hanger steak a tresku.
Vše v Sous vide a s dokonalými přílohami.
Sous vide menu:
Filet z bílé tresky, smetanový fenykl ve vinné omáčce
Marinovanývepřový bok v pivu a medu, restovaná cibule, bulgur s pečenou kořenovou zeleninou
Hanger steak, salát ze sous vide brambor s česnekovo - rozmarýnovým dresinkem
Francouzská kachní prsa, karamelizovaná šalotka, madeira omáčka
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
10.6.2023 sobota 10:00 |
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
15.6.2023 čtvrtek |
FIREMNÍ TEAMBUILDING NA MÍRU |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
16.6.2023 pátek 16:30 |
DÁMSKÁ JÍZDA S PROSECCEM |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.