14.4.2023, pátek 16:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3500 Kč
Pod vedením Milana Macháčka se přes výtečné pormy přenesete do Japonských restaurací.
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
CHICKEN TERIYAKI - kuřecí prso, sójová omáčka Kikkoman, zázvor, japonské rýžové víno Mirin, zeleninový salátek....
HAYASHI - tenké plátky hovězího masa, vinná omáčka, worčestr, žampióny, japonská rýže Haruka
OYAKODON - vařené kouskyy kuřecího masa v japonském víně, šlehané vejce, jarní cibulka, mořská řasa wakame....
PORK CURRY - vepřová krkovice, japonské koření curry, zázvor, česnek, chilli, mrkev, japonská rýže Haruka....
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
14.9.2023 čtvrtek 16:30 |
VIETNAMSKÁ KUCHYNĚ |
Lektor: Milan Macháček |
volný | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.