28.5.2025, středa 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3500 Kč
HOVĚZÍ MASO v hlavní roli kurzu, který vás provede jeho úpravami, tipy a vychytávkami při jeho přípravě.
Na kurzu se dozvíte:
Jak na nákup a zpracování masa
Jak na štavnatý steak a dokonalý tatarák
Recept na domácí demi glace a jiné
MENU, které si společně připravíme:
TATARÁK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S KAPARY A SUŠENÝMI RAJČATY, ČESNEKOVÝ CHLÉB, DIJONSKÁ MAJONÉZA, MIKROBYLINKY
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, RESTOVANÁ SLANINA, CIBULKY A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY
RUMP STEAK Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO, MADEIRA OMÁČKA, PLNĚNÉ PEČENÉ BRAMBORY
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
13.6.2025 pátek |
FIREMNÍ TEAMBUILDING NA MÍRU |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
16.6.2025 pondělí |
FIREMNÍ TEAMBUILDING |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
17.6.2025 úterý 16:30 |
RYCHLÉ RECEPTY DO 30ti MINUT |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.