Detail kurzu

Jan Rimpler
HOVĚZÍ NA TALÍŘI

28.5.2025, středa 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3500 Kč

Objednat kurz

HOVĚZÍ MASO v hlavní roli kurzu, který vás provede jeho úpravami, tipy a vychytávkami při jeho přípravě.

Na kurzu se dozvíte:

Jak na nákup a zpracování masa

Jak na štavnatý steak a dokonalý tatarák

Recept na domácí demi glace a jiné

MENU, které si společně připravíme:

TATARÁK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S KAPARY A SUŠENÝMI RAJČATY, ČESNEKOVÝ CHLÉB, DIJONSKÁ MAJONÉZA, MIKROBYLINKY

HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, RESTOVANÁ SLANINA, CIBULKY A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY

RUMP STEAK Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO, MADEIRA OMÁČKA, PLNĚNÉ PEČENÉ BRAMBORY

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

FIREMNÍ TEAMBUILDING NA MÍRU 13.6.2025
pátek
FIREMNÍ TEAMBUILDING NA MÍRU Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
FIREMNÍ TEAMBUILDING 16.6.2025
pondělí
FIREMNÍ TEAMBUILDING Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
RYCHLÉ RECEPTY DO 30ti MINUT 17.6.2025
úterý 16:30
RYCHLÉ RECEPTY DO 30ti MINUT Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

VÍNO PLAČEKMagnum homeBiggreeneggVíno Prokeš


Sociální sítě
Created by Shot Creative