12.5.2025, pondělí 16:00 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3990 Kč
Skvělý Zdeněk Křížek a další jeho báječný kurz
Co se na kurzu naučíme:
Kalamáry Skewers
Kumquat, fava fazole, mizuna salát
Kompletní příprava a čištění kalamár, doplněné salátem z Kumquatu,
grilovaných fava fazolí – příprava dresinku z Kumquat likéru
Kokosové kuřecí yakitori
Ananas, shiitake, divoká brokolice, gochujang majonéza
Marinování kuřecího stehenního řízku v kokosové marinádě, doplněná
glazovaným ananasem s houbami shiitake a divokou brokolicí. Příprava korejské majonézy z chilli pasty Gochujang
Svíčková tanderloin
Chřest, edamame, shimeji, indonéská pepřová omáčka
Kompletní příprava grilované svíčkové, restované ragú z chřestu, edamame
fazolí a hub Shimeji. Příprava tradiční indonéské pepřové omáčky
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
28.4.2025 pondělí 16:00 |
SUSHI |
Lektor: Zdeněk Křížek |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
12.5.2025 pondělí 16:00 |
ASIE - ZDENĚK KŘÍŽEK |
Lektor: Zdeněk Křížek |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.