Detail kurzu

Zdeněk Křížek
ASIE - ZDENĚK KŘÍŽEK

12.5.2025, pondělí 16:00 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3990 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Skvělý Zdeněk Křížek a další jeho báječný kurz

Co se na kurzu naučíme:

Kalamáry Skewers
Kumquat, fava fazole, mizuna salát

Kompletní příprava a čištění kalamár, doplněné salátem z Kumquatu,
grilovaných fava fazolí – příprava dresinku z Kumquat likéru

Kokosové kuřecí yakitori

Ananas, shiitake, divoká brokolice, gochujang majonéza
Marinování kuřecího stehenního řízku v kokosové marinádě, doplněná
glazovaným ananasem s houbami shiitake a divokou brokolicí. Příprava korejské majonézy z chilli pasty Gochujang

 

Svíčková tanderloin

Chřest, edamame, shimeji, indonéská pepřová omáčka

Kompletní příprava grilované svíčkové, restované ragú z chřestu, edamame
fazolí a hub Shimeji. Příprava tradiční indonéské pepřové omáčky

 

 

 

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

SUSHI 28.4.2025
pondělí 16:00
SUSHI Lektor:
Zdeněk Křížek
Volný Detail kurzu Objednat kurz
ASIE - ZDENĚK KŘÍŽEK 12.5.2025
pondělí 16:00
ASIE - ZDENĚK KŘÍŽEK Lektor:
Zdeněk Křížek
Volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

VÍNO PLAČEKMagnum homeBiggreeneggVíno Prokeš


Sociální sítě
Created by Shot Creative