Datum: 7.5.2022, 16:30
Lektor: Jan Rimpler
HOVĚZÍ MASO, ZVĚŘINA, RYBY, KOZÍ SÝR, TO VŠE DO 100 KM OD BRNA NA VAŠEM STOLE.
JAK A KDE ZRAJE MASO, KDE NAJDETE PSTRUHÁRNU V SRDCI MORAVSKÉHO KRASU, JAK CHUTNÁ ZVĚŘINA Z BOSKOVICKÝCH LESŮ?
KDE VŠE KOUPIT A JAK UPRAVIT? INSPIRACE PRO REGIONÁLNÍ SUROVINY JE OPĚT TADY
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
PSTRUH LOSOSOVITÝ NA VÍNĚ A SLANINĚ, ZÁMECKÉ BRAMBORY
STAŘENÉ HOVĚZÍ z MITROVSKÉHO DVORA, 3 STEAKOVÉ PARTIE
PŘÍLOHY - ZELENINOVÝ SALÁT S ŘEPOU A ČERSTVÝM SÝREM, MEDOVO - HOŘČICOVÁ ZÁLIVKA, GRILOVANÁ ZELENINA S ČERVENOU ŘEPOU A ČERSTVÝM SÝREM
MARINOVANÉ DANČÍ MEDAILONKY, BRUSINKOVÁ OMÁČKA, PLNĚNÁ BRAMBORA SLANINOU A KOZÍM SÝREM