Datum: 6.6.2019, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Máte rádi italské šumivé víno s jemnými bublinkami a jedinečnou svěží chutí? Je slunná Itálie tak trošku vaše srdcovka? Láká vás italská pohoda a italské speciality? V Kulineru to vše můžete zažít. Pusťte se s námi do grilování!
V čem se zdokonalíme?
- připravíme si skvělý, lehký a chuťově vyvážený italský předkrm
- ugrilujeme si telecí svíčkovou, která je v Itálii velmi oblíbeným druhem masa - vitello tonatto, tak zní báječná italská specialita
- ochutnáme výtečnou kombinaci telecího masa a tuňáka
- připravíme si caesar marinádu, ve které je nejen kuřecí maso geniální
- ukážeme si, jak dochutit grilovanou zeleninu a jak ji připravovat
- připravíme si netradiční přílohu – grilovanou polentu
- připravíme si dezert z nektarinky marinované v italském svěžím limetkovém likéru
Italské GRILL MENU s proseccem:
Menu na grilu doplníme o lahodná prosecca a skvělou Italskou kávu.