VAŘÍME SOUS VIDE

Datum: 1.2.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Oblíbený kurz přípravy moderní metodou SOUS VIDE.

Dozvíte se, co znamená sous vide, jaké má výhody a využití ve Vaší kuchyni.

Ochutnáte 15 hodin připravovaný marinovaný hovězí roštěnec. Uvaříte si křupavá kachní prsa, šťavnatou vepřovou panenku a lososa. Vše v Sous vide a s dokonalými přílohami.

SOUS VIDE MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:

Filet z lososa, smetanový pórek s jablky a vínem

Vepřová panenka, salát ze sous vide brambor s česnekovo - bazalkovým dresinkem

Francouzská kachní prsa, karamelizovaná šalotka, madeira omáčka

A NAVÍC OCHUTNÁTE

Marinovaný roštěnec, fenyklový salát s křenem, wasabi lakotnéza