Klasická italská kuchyně

Datum: 9.10.2019, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

MENU:

  • Na uvítanou
    Italské prosecco

  • Houbové risotto
    Naučíme se, jaké odrůdy rýže jsou nejvhodnější a proč. Jak dosáhnout plné chuti a krémovitosti risotta. Typy servírování a způsoby uchování.
  • Špagety Aglio olio e peperoncino
    Nejzásadnější je správně provedená technika a výběr kvalitních surovin. To nás čeká při přípravě jednoho z nejznámějších receptů italské kuchyně.
  • Pizza Margherita
    Jeden z receptů, který obletěl celý svět a získal nespočet variací. Ukážeme si základní recepturu na těsto a připravíme pomocí pár špičkových surovin dokonalou pizzu.
  • Tiramisu
    Nejslavnější italský dezert, který je připravený z autentických surovin vytvoří neopakovatelný zážitek.
  • Espresso Trismoka

 

Ilustrační foto: