Datum: 22.9.2022, 16:30
Lektor: Jan Rimpler
V HLAVNÍ ROLI MASO!!! A TO ROVNOU VYZRÁLÉ!!!
DALŠÍ STEAKOVÉ PARTIE Z CELÉHO SVĚTA I KOUSEK OD BRNA ČEKAJÍ NA VÁS. POROVNÁME CHUTĚ STEAKŮ Z RŮZNÝCH PLEMEN I ZEMÍ PŮVODU.
UVAŘÍME SI NEJDISKUTOVANĚJŠÍ OMÁČKU A JINÉ VHODNÉ PŘÍLOHY. DOZVÍTE SE VŠE O JEJICH NÁKUPU A PŘÍPRAVĚ.
MENU,KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
FLAP STEAK - IRSKO - PEPŘOVÁ OMÁČKA Z DEMI GLACE
RIB EYE STEAK - JIŽNÍ AMERIKA - SALSA Z KUKUŘICE, FAZOLÍ A RAJČAT
TOP BLADE STEAK - MITROVSKÝ DVŮR - GRILOVANÁ ČEKANKA, CHILLI DRESINK
STEAK Z NÍZKÉ ROŠTĚNÉ - FILETOVANÝ NÍZKÝ ROŠTĚNEC- MITROVSKÝ DVŮR - KAPAROVÁ MAJONÉZA, ČESNEKOVÝ CHLÉB
Ilustrační foto: