HUMR NA TALÍŘI

Datum: 24.10.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

SEZONA TÉTO MOŘSKÉ DELIKATESY JE V PLNÉM PROUDU.

MÁTE JEDINEČNOU MOŽNOST SI KAŽDÝ SÁM VYZKOUŠET ÚPRAVU HUMRA OD SAMÉHO ZAČÁTKU.

PRO KAŽDÉHO Z VÁS BUDE PŘIPRAVENÝ CCA 1 KILOVÝ KOUSEK.

NAVÍC OCHUTNÁTE HUMŘÍ BISQUE - POLÉVKU Z HUMŘÍHO MASA A SKELETŮ.

MENU, KTERÉ SI NA KURZU PŘIPRAVÍME:

HUMŘÍ KOKTEJL S BURBONEM, BYLINKOVÁ BAGETKA

KLEPETA Z KANADSKÉHO HUMRA, TRHANÉ SALÁTKY S CITRUSY A GRANÁTOVÝM JABLKEM, MALINOVÁ ZÁLIVKA

HUMŘÍ BISQUE - KRÉMOVÁ POLÉVKA S HUMŘÍM MASEM

HUMR THERMIDOR - ZAPEČENÝ OMÁČKOU MORNEY, GRILOVANÉ CUKETKY A ŽAMPIONY