Datum: 20.2.2024, 16:30
Lektor: Jan Rimpler
"HUMŘÍ" KURZ JE ZPĚT !!!
SEZONA TÉTO MOŘSKÉ DELIKATESY JE V PLNÉM PROUDU.
MÁTE JEDINEČNOU MOŽNOST SI KAŽDÝ SÁM VYZKOUŠET ÚPRAVU HUMRA OD SAMÉHO ZAČÁTKU.
PRO KAŽDÉHO Z VÁS BUDE PŘIPRAVENÝ CCA 1 KILOVÝ KOUSEK.
NAVÍC OCHUTNÁTE HUMŘÍ BISQUE - POLÉVKU Z HUMŘÍHO MASA A SKELETŮ.
MENU, KTERÉ SI NA KURZU PŘIPRAVÍME:
HUMŘÍ KOKTEJL S BURBONEM, BYLINKOVÁ BAGETKA
KLEPETA Z KANADSKÉHO HUMRA, TRHANÉ SALÁTKY S CITRUSY A GRANÁTOVÝM JABLKEM, MALINOVÁ ZÁLIVKA
HUMŘÍ BISQUE - KRÉMOVÁ POLÉVKA S HUMŘÍM MASEM
HUMR THERMIDOR - ZAPEČENÝ OMÁČKOU MORNEY, GRILOVANÉ CUKETKY A ŽAMPIONY