Datum: 2.2.2021, 17:00
Lektor: Ilona Bansal
Už vás nudí klasické grilování? Je každá grilovačka úplně stejná?
Grilujete pořád dokola ty stejné věci? Chcete být opravdovými mistry v grilování a oslnit své hosty?
Zkuste změnu, připravte na grilu INDICKOU HOSTINU.
Některá indická jídla se připravuji v hliněné peci tandoor. Tu my nemáme. My máme něco lepšího a to grily Big Green Egg.
Pojďte se s námi naučit připravovat indická jídla na grilu!
MENU:
CHILLI PANEER
indycký sýr paneer grilovaný s barevnými paprikami a cibulí
TANDOORI CHICKEN
netřeba představovat...kuřecí stehna,pikantní marináda a gril - není lepší kombinace!
JEHNĚČÍ KEBAB
mleté jehněčí maso ochucené aromatickým kořením grilované na jehle
PLACKY CHAPATI A NAAN - obojí připravené na grilu a k tomu různé druhy chutney,raity(ochucené jogurtové dipy) a saláty
NAUČÍTE SE PŘIPRAVOVAT I TYPICKÉ LETNÍ INDICKÉ NÁPOJE - LASSI,LEMON SODA NEBO LIMONÁDY Z MANGA NEBO RŮŽE :))