Datum: 20.4.2023, 16:30
Lektor: Jan Rimpler
Kurz vaření s ochutnávkou pivních speciálů.
Piva z Českých, Moravských i světových pivovarů Vám budou k dispozici na oblíbeném kurzu.
Menu, které si společně připravíme.
Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánem, rukolou a pivní majonézou
- hovězí maso, olivový olej, parmazán, rukola, limeta, žloutky, olej, pivní esence
Steak z nízkého roštěnce, karamelizovaná šalotka na černém pivu, pečené brambory
- vyzrálé hovězí, sůl, pepř, rozmarýn, máslo, šalotka, třinový cukr, černé pivo, brambory
Jihoamerické špízy z kuřecího masa a srdíček, grilovaná kukuřice s pivní glazurou
- kuřecí stehna, srdíčka, římský kmín, mletá paprika, jablečný ocet, koriandr, česnek
- glazura- olej, chilli, med, pivo do glazury, sojová omáčka