KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ

Datum: 4.5.2024, 10:00 - 18:00
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Kurz, který nikde jinde nenajdete !!!  

Celodenní kurz pro dospělé je vytvořen na vaše přání. Naučíte se přípravu a základní kuchařské techniky, krájení, omáčky, vývary, přílohy a jiné.

Jak nabrousit nůž? Jak správně krájet? Jak vykostit drůbež? Jak filetovat rybu? Jak připravit maso v celku nebo steak?

Odpovědi nejen na tyto otázky najdete právě na tomto speciálním kurzu.

Základní menu kurzu

Čirý vývar - připravíme polévku a použijeme na další vaření

Základy na omáčky - bešamel, demi glace

Kuřecí roláda, hrnkové knedlíky, zelí - vykostění masa, rolování, základ na zelí, tradiční příloha

Filátka ze pstruha -  filetování ryby, dokončení porcování, tipy na správnou tepelnou úpravu, tipy na saláty a dresinky, postup přípravy ryb

Steak z vyzrálého masa - postup, příprava, tipy na přílohy

Minutkové maso - nápady na marinády, nálevy atepelnou úpravu včetně rozmanitých příloh

 - na kurz není povolen vstup pro doprovod