VAŘÍME SOUS VIDE

Datum: 4.4.2023, 16:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Oblíbený kurz přípravy moderní metodou SOUS VIDE

Dozvíte se, coznamená sous vide, jaké má výhody a využití ve Vaší kuchyni.

Ochutnáte 8 hodin připravovaný vepřový bok, marinovaný v pivu a medu.Uvaříte si křupavá kachní prsa, hanger steak a tresku.

Vše v Sous vide a s dokonalými přílohami.

Sous vide menu:

Filet z bílé tresky, smetanový fenykl ve vinné omáčce

Marinovanývepřový bok v pivu a medu, restovaná cibule, bulgur s pečenou kořenovou zeleninou

Hanger steak, salát ze sous vide brambor s česnekovo - rozmarýnovým dresinkem

Francouzská kachní prsa, karamelizovaná šalotka, madeira omáčka