RYCHLÉ RECEPTY ANEB DO 30 MINUT NA STOLE

Datum: 10.9.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Načerpejte inspiraci pro zdravé a rychlé vaření. Nové menu Rychlovek stojí za to vyzkoušet.

Jak na báječnou rybu z jednoho plechu, skvělá kachní prsa nebo na rychlé těstoviny s krabím masem a cuketou se dozvíte na oblíbeném kurzu.

MENU, které si společně připravíme:

Pečený halibut s fazolemi, rajčaty a kapary - jídlo z jednoho plechu jako symbol rychlé přípravy lahodné večeře

Kachní prsa s grilovaným pak choi a pomerančovou omáčkou - med, zázvor, sojová omáčka v geniální kombinaci, jasmínová rýže

Linguinni s krabem a cuketou - krémové díky créme fraiche a ochucené bylinkami a citronem

Bulgurový tabouleh a čočkou, zeleninou a grilovanou fetou - zálivka z granátových jablek a nového koření