Datum: 28.4.2025, 16:00 - 20:30
Lektor: Zdeněk Křížek
Skvělý Zdeněk Křížek a další jeho báječný kurz.
Naučte se připravovat sushi od A do Z
Hoso Maki
Oshinko maki - základní rolka s marinovanou japonskou ředkví Takuan
Sake maki – základní rolka s lososem
Tekka maki - základní rolka s tuňákem
Kompletní příprava základních rolek Hoso Maki s marinovanou ředkví,lososem a tuňákem
Futomaki
Tuňákový tatarák, japonské omeleta, katshobushi
Kompletní příprava rolky futomaki s tuňákovým tatarákem, příprava japonské omelety s rýžovým vínem Mirin
Uramaki roll
Midori Maki
Smažené avokádo v tempuře, tobiko kaviár, wasabi majonéza
Příprava japonské tempury s avokádem doplněná tobiko kaviárem, ukázka wasabi majonézy
Rainbow roll
Krab, uzený losos, špenát, hoisin majonéza
Kompletní příprava duhové rolky s krabí tyčinkou, uzeným lososem, doplněná hoisin majonézou