Aktuality

TÉMA VAŘENÍ v Dobrém ránu: JAK PŘIPRAVIT MASO?14.8.2018

 

JAK PŘIPRAVIT MASO? A jak to udělat, aby maso nebylo jako podrážka? :-)

To vám v několika vstupech ranního vysílání 13.8.2018 na ČT prozradil náš šéfkuchař Honza Rimpler.
Krkovička, kuřecí prsa, kuřecí stehna, kotleta, vyzrálé hovězí maso.

Jak připravit minutková masa?
Jaký použít nálev?
Jak vhodně dochutit marinádu? Kyselost, slanost, sladkost, nebo kombinace?
Jak moc v předstihu maso nakládat a jak dlouho je marinovat?
Jak rozpálit pánev?
Kdy maso vytáhnout z lednice?
Nechat maso odpočívat? A jak dlouho?
Jak poznat vyzrálé hovězí maso?

Mrkněte na video a vyzkoušejte „masové“ tipy a rady našeho šéfkuchaře :-)

>>> Dobré ráno s ČT >>> Jak připravit maso?

 

 

Odběr novinek Odebírat

Archív aktualit

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Magnum homeBiggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino


Sociální sítě
Created by Shot Creative