JAK PŘIPRAVIT MASO? A jak to udělat, aby maso nebylo jako podrážka? :-)
To vám v několika vstupech ranního vysílání 13.8.2018 na ČT prozradil náš šéfkuchař Honza Rimpler.
Krkovička, kuřecí prsa, kuřecí stehna, kotleta, vyzrálé hovězí maso.
Jak připravit minutková masa?
Jaký použít nálev?
Jak vhodně dochutit marinádu? Kyselost, slanost, sladkost, nebo kombinace?
Jak moc v předstihu maso nakládat a jak dlouho je marinovat?
Jak rozpálit pánev?
Kdy maso vytáhnout z lednice?
Nechat maso odpočívat? A jak dlouho?
Jak poznat vyzrálé hovězí maso?
Mrkněte na video a vyzkoušejte „masové“ tipy a rady našeho šéfkuchaře :-)
>>> Dobré ráno s ČT >>> Jak připravit maso?
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.