5.10.2022, středa 16:30 - 20:30, volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3300 Kč
HOVĚZÍ MASO V HLAVNÍ ROLI KURZU, KTERÝ VÁS PROVEDE JEHO ÚPRAVAMI, TIPY A VYCHYTÁVKAMI PŘI JEHO PŘÍPRAVĚ.
NÁKUP A ZPRACOVÁNÍ MASA, SILNÝ VÝVAR, ZELENINOVÝ ZÁKLAD A ŠŤAVNATÝ STEAK. RECEPT NA SKVĚLÉ DEMI GLACE V MADEIRA OMÁČCE
SYROVÉ, GRILOVANÉ, VAŘENÉ A DUŠENÉ V KLASICKÝCH RECEPTECH
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
TATARÁČEK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S KAPARY A SUŠENÝMI RAJČATY, ČESNEKOVÝ CHLÉB
PHO BO - HOVĚZÍ POLÉVKA S RÝŽOVÝMI NUDLEMI A ZELENINOU
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, RESTOVANÁ SLANINA A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY
HANGER STEAK NEBOLI VEVERKA ZE STAŘENÉHO HOVĚZÍHO MASA, MADEIRA OMÁČKA
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
20.5.2022 pátek 16:30 |
MASA,STEAKY,RUMY... |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
28.5.2022 sobota 16:30 |
MENU NA GRIL: kachní prsa, vepřový bok, rump steak |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
3.6.2022 pátek 16:30 |
AMERIKA NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 2 místa | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.