3.4.2023, pondělí 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3200 Kč
HOVĚZÍ MASO V HLAVNÍ ROLI KURZU, KTERÝ VÁS PROVEDE JEHO ÚPRAVAMI, TIPY A VYCHYTÁVKAMI PŘI JEHO PŘÍPRAVĚ.
NÁKUP A ZPRACOVÁNÍ MASA, ŠŤAVNATÝ STEAK. RECEPT NA SKVĚLÉ DEMI GLACE V MADEIRA OMÁČCE
SYROVÉ, GRILOVANÉ, VAŘENÉ A DUŠENÉ V KLASICKÝCH RECEPTECH
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
TATARÁČEK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S KAPARY A SUŠENÝMI RAJČATY, ČESNEKOVÝ CHLÉB
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, RESTOVANÁ SLANINA A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY
HANGER STEAK NEBOLI VEVERKA ZE STAŘENÉHO HOVĚZÍHO MASA, MADEIRA OMÁČKA
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
10.5.2024 pátek 16:30 |
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 1 místo | Detail kurzu Objednat kurz | |
11.5.2024 sobota 11:00 |
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz | |
17.5.2024 pátek 16:30 |
MASA, STEAKY, RUMY |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 4 místa | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.