Detail kurzu

Jan Rimpler
RYBY A PLODY MOŘE NA TALÍŘI

16.10.2024, středa 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3400 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Naučte se správně připravovat ryby v několika tradičních i méně známých úpravách.

Poslechněte si dokonalý recept na chobotnici a připravte si z ní ceviche s tuňákem

Filety, steaky, omáčky, přílohy a dokonalé marinády.

Menu, které si společně připravíme:

CEVICHE Z TUŇÁKA S CHOBOTNICÍ, limetková šťáva, chilli, pražená kukuřice, koriandr, toast

FILET Z CANDÁTA, pórkové ragú s fenyklem a jablky, slaninová sláma

SEPIOVÉ RISOTTO SE SLÁVKAMI A KREVETAMI V TEMPUŘE, petrželový olej

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

BURGERY NAD VINICÍ u Víno Prokeš 21.7.2024
neděle
BURGERY NAD VINICÍ u Víno Prokeš Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
RYCHLÉ RECEPTY ANEB DO 30 MINUT NA STOLE 10.9.2024
úterý 16:30
RYCHLÉ RECEPTY ANEB DO 30 MINUT NA STOLE Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz
HOVĚZÍ NA TALÍŘI 13.9.2024
pátek 16:30
HOVĚZÍ NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Magnum homeBiggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino


Sociální sítě
Created by Shot Creative