18.3.2025, úterý 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3500 Kč
Naučte se správně připravovat ryby v několika tradičních i méně známých úpravách.
Poslechněte si dokonalý recept na chobotnici a připravte si z ní ceviche s tuňákem
Filety, steaky, omáčky, přílohy a dokonalé marinády.
Menu, které si společně připravíme:
CEVICHE Z TUŇÁKA S CHOBOTNICÍ, limetková šťáva, chilli, pražená kukuřice, koriandr, toast
FILET Z CANDÁTA, pórkové ragú s fenyklem a jablky, slaninová sláma
SEPIOVÉ RISOTTO SE SLÁVKAMI A KREVETAMI V TEMPUŘE, petrželový olej
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
24.10.2024 čtvrtek 16:30 |
HUMR NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
25.10.2024 pátek 16:30 |
MASA, STEAKY, RUMY |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
31.10.2024 čtvrtek 16:30 |
VEPŘOVÉ NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 2 místa | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.