Detail kurzu

Zdeněk a Lucka
NEDĚLNÍ BRUNCH - NOVINKA PODZIMU

13.10.2024, neděle 10:00 - 15:00, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3500 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Pod vedením zkušeného lektora zažijete a společně si připravíte nedělní BRUNCH neboli pozdní snídani s brzkým obědem.

Na kurzu si připravíte spoustu lahodných pokrmů a delikates včetně ústřic, krevet nebo skvělého hovězího.

Nebude chybět vaječná klasika nebo něco sladkého.

Na kurzu se naučíte:

čistit a otevírat ústřice, pošírovaná vejce, holandskou omáčku, připravovat krevety včetně čištění, hovězí turnedos, lanýžovou omáčku, krémovou náplň do koláče a jiné

Menu Nedělního BRUNCHE je následující:

- Zauzené ústřice - parmezán, panko strouhanka, slanina

- Variace pošírovaných vajec - Benedikt, Royale, Florentine

- Grilované tygří krevety - dýňové lívance, avokádo, granátové jablko, chilli majo

- Hovězí turnedos Rossini - foie gras, bramborová placka, lanýžová omáčka

- Frangipane tart s vanilkovou omáčkou - mandlový koláč s hruškami

 

ilustrační foto

 

 

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

Není žádný kurz.

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Magnum homeBiggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino


Sociální sítě
Created by Shot Creative