15.11.2024, pátek 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč
Dámy a pánové.
Než vypukne předvánoční shon, přijďte si užít pohodu.
Na kurzu ochutnáte 6 vzorků světových rumů a mezitím si připravíte 3 skvělé chody.
Na kurzu se inspirujete na sváteční menu a naučíte se:
- zpracovat čerstvou rybu, ochutit a zdokonalit přípravu tatarského bifteku
- dokonalý steak s flambováním, rafinovanou přílohu a perfektní omáčku
- upravit marinované minutkové maso, aby zůstalo šťavnaté
Menu, které si připravíte:
Tatarák z tuňáka a avokáda - nakládaná zelenina, toast, dijonská majonéza
Steak z hovězí svíčkové - flambované fíky na vanilkovém rumu, madeira omáčka, bramborový gratin
Telecí hřbet - houbové ragú, špenátové kroupy
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
24.10.2024 čtvrtek 16:30 |
HUMR NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
25.10.2024 pátek 16:30 |
MASA, STEAKY, RUMY |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
31.10.2024 čtvrtek 16:30 |
VEPŘOVÉ NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 2 místa | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.