Fotogalerie

13. 4. 2017 - VELIKONOČNÍ DEGUSTAČNÍ MENU

Terinka z králíka s marinovanou řepou a cuketovou pěnou. Roládka z jarního kuřete s kopřivovou nádivkou, pečená barevná karotka. Trhané salátky s jedlými květy, kozím sýrem a malinovou vineigrette. Dvojitý drůbeží vývar se špenátovými nočky a křepelčím vejcem. Jehněčí hřebínek v bylinkové krustě, česnekové pyré, bramborový gratin. Mandlový minimazanec s krémem zabaglione a jahodami.

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
BiggreeneggKafeservistitano