Naši lektoři

Martin Beránek

Mistr cukrář Martin Beránek (1984), rodák z moravského městysu Nosislav, získal pokoru k řemeslu od babičky a maminky.
Po vyučení kuchařem začal pracovat v brněnské restauraci Ristorante Rialto jako kuchař. Prošel stáží v pražském hotelu Merriott pod vedením Zdenka Pohlreicha, který mu pomohl k trochu jinému vnímání a cítění gastronomie.


Cukrářské vášní propadl v hotelu Noem Arch. Poté pracoval jako šéfcukrář v Il Mercatu pod vedením Riccarda Lucque. V této době prošel stáži v pražské restauraci La Bottega di Finestra pod vedením mistra cukráře Daniele Combi.
Důvodem pro založení zakázkové výroby Dolce Passione byl pocit svázanosti s jídelním lístkem.


Jak už napovídá samotný název, projekt Dolce Passione vznikl z čisté vášně k dobrému jídlu. A proč Sladká vášeň právě v italštině? Mnoho receptur pochází nebo je inspirováno Itálií a tamními chutěmi.
Martinovým cílem je představit široké veřejnosti opravdovou cukrárnu. Takovou, kde se dbá na kvalitu, ctí výrobní postup a složení produktů. Kvalita je právě to, na čem si zakládá nejvíc. Proto si řadu surovin potřebných k produkci pěstuje, zpracovává a vyrábí sám. Ať už se jedná o různé druhy ovoce, marmelády, zavařeniny nebo chilli papričky.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

Není žádný kurz.

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative