12.9.2023, úterý 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3400 Kč
Jídla inspirovaná Americkou kuchyní. Smažené kuře, steak a pořádný burger.
Na kurzu se mimo jiné dozvíte, jak na správný steak nebo v čem marinovat, aby maso bylo krásně křupavé.
Upečeme si domácí housku a bagetku, připravíme si skvělé omáčky a klasický salát.
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
SMAŽENÉ JIŽANSKÉ KUŘE - SALÁT COLESLAW, BAGETKA
CHEESEBURGER - VYZRÁLÉ HOVĚZÍ, ČEDAR, SLANINA, VEJCE, MARINOVANÁ ZELENINA, ČEDAROVÁ A BBQ OMÁČKA
RIB EYE STEAK - salsa criolla, pečené brambory s rozmarýnem a dipem z modrého sýru
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
10.9.2024 úterý 16:30 |
RYCHLÉ RECEPTY ANEB DO 30 MINUT NA STOLE |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
13.9.2024 pátek 16:30 |
HOVĚZÍ NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
17.9.2024 úterý 16:30 |
MINUTKOVÁ MASA v hlavní roli |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.