Detail kurzu

Jan Rimpler
MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: kachní prsa, vepřový bok, rump steak >>> LETNÍ AKCE rozklikněte >>>

12.7.2018, čtvrtek 16:30 - 21:00, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

<<< SPECIÁLNÍ LETNÍ NABÍDKA >>> OD 20.5.2018 DO 30.8.2018! Platí pouze na vybrané kurzy grilování. Speciální dárek a speciální slevu není možné kombinovat.

                     

 

Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také? 

Jsme si jistí, že tímto zážitkovým dárkem svého muže nadchnete! :-)

 

Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."

 

Letní menu na grilu (vhodné na všechny typy grilů):

 

 

V čem se na grilu zdokonalíme?
- vysvětlíme si, jak při grilování pracovat s kořením, marinádou, nebo glazurou
- ochutnáme tuňáka v sashimi kvalitě na asijský způsob
- ukážeme si minutkovou úpravu kachních prsou s kůží v madeira marinádě a doplníme je o úžasnou salátovou kombinaci celeru, fenyklu, broskví, ořechů a medovo-hořčičné zálivky
- ugrilujeme si maso vcelku v kořeněném pivním speciálu a dáme vám skvělý tip na salát s křenem, který k vepřovému masu zkrátka patří
- vrhneme se na hovězí steak a prozradíme si několik zásad, abychom docílili krásně šťavnatého masa
- rump steak je hovězí zadní s perfektním tukovým krytím; k němu si připravíme rančerský dresink s česnekem a bylinkami a vynikající brambory hasselback s gorgonzolou
- menu zakončíme dezertem z grilu a společně si ukážeme, jak připravit lahodný karamel bezpečně a bez připálení :-)

 

Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit. Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg. Dřevěné uhlí pokrmy krásně ovoní! 


Letní grilování na míru pro firmy a uzavřené skupinky osob rádi zajistíme i v jiných termínech. Napište nám na info@kulinerplus.cz nebo zavolejte na tel. 734 620 220.

 

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ 4.5.2024
sobota 10:00
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN 10.5.2024
pátek 16:30
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN Lektor:
Jan Rimpler
Poslední 1 místo Detail kurzu Objednat kurz
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ 11.5.2024
sobota 11:00
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Magnum homeBiggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino


Sociální sítě
Created by Shot Creative