16.2.2024, pátek 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč
Nejen pánové ocení oblíbené spojení skvělého jídla a světových rumů.
Na nejoblíbenějším kurzu spojíte příjemné s užitečným.
Naučíte se neotřelý tatarák.
Zjistíte, jak postupovat při přípravě skvělého steaku nebo štavnatého kachního prsa.
Mezi vařením jednotlivých chodů ochutnáte 6 rumů z celého světa s příjemným výkladem rummastera.
MENU, které si na kurzu připravíte:
TARTAR Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ s kapary, korničoky a dijonskou hořčicí, rumová majonéza, česnekový chléb
SIRLOIN STEAK ZE STAŘENÉ HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ, bylinkové máslo, pečená zelenina a brambory
FRANCOUZSKÁ KACHNÍ PRSA - flambované hrušky na skořicovém rumu, batátové pyré
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
10.9.2024 úterý 16:30 |
RYCHLÉ RECEPTY ANEB DO 30 MINUT NA STOLE |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
13.9.2024 pátek 16:30 |
HOVĚZÍ NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
17.9.2024 úterý 16:30 |
MINUTKOVÁ MASA v hlavní roli |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.