Naši lektoři

Zdeněk Křížek

Zdeněk Křížek započal svou kuchařskou kariéru v hotelu Jalta.

Právě tam se poprvé setkal s asijskou kuchyní a také se zamiloval do japonské kuchyně díky teppanyaki - speciálnímu japonskému stolu s grilovací deskou pro úpravu jídelpřed zraky hostů.

Po čtyrech letech působení odešel za nabídkou otevřít 5star hotel Boscolo, kde vařil další tři roky.

Od roku 2006 působil v hotelu Mandarin Oriental, Prague.

Za svého působení zde získal pracovní zkušenosti vedle michelinských šéfkuchařů v Londýně u Hestona Blumentala z asijských hotelů v Hong kongu Amber restaurant/ The Landmark Richard Ekkebus,

Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně .

Od roku 2015 zastával funkci šefkuchaře restaurace a baru Spices a nyní pracuje na pozici Executive Chef pro síť Orea Hotels § Resorts.

Dále se věnuje aktivně lektorské činosti na kulinářských akademii po ČR a je součástí vzdělávacího progarmu Kulinářské umění, kde je jedním z aktivních ambasadorů.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

GRILOVÁNÍ - ZAHÁJENÍ SEZÓNY 25.4.2023
úterý 16:00
GRILOVÁNÍ - ZAHÁJENÍ SEZÓNY Lektor:
Zdeněk Křížek
volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
Biggreeneggoleje z Petrávčevíno prokeškptrading


Sociální sítě
Created by Shot Creative